SHABU TO GO RIJSWIJK

SHABU TO GO RIJSWIJK Sushi & More

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2000 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shabu to Go Rijswijk. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 20:58 Ik heb heel lang moeten wachten op het eten. Er stond circa 30-55 min en ik heb uiteindelijk 90 min moeten wachten. Hier ben ik zeer ontevreden over.
23 sep 2022 om 20:03 Werd keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger en het smaakte weer heerlijk.
22 sep 2022 om 20:23 Was snel bezorgd en lekker vers heerlijk gegeten Spicy vond ik niet echt spicy had meer kruidon of heet verwacht en gemberstukjes
19 sep 2022 om 12:35 Prima in orde en fingerfood nog lekker warm!
17 sep 2022 om 23:06 Heerlijke sushi en ruimschoots optijd. Dikke aanrader
17 sep 2022 om 18:56 Heerlijk! Netjes verzorgd super lekker
17 sep 2022 om 10:04 Superlekker
15 sep 2022 om 22:49 Mega lekker en goed
9 sep 2022 om 11:44 Vervelend: bijna een uur op het eten gewacht, worden er noedels met garnalen bezorgd ipv met gebakken zalm (terwijl het goed op de bestelbon stond). Dat eet mijn zoontje dus niet, dus kind een boterham op en garnalen in de prullenbak. Dank je, Shabu!
7 sep 2022 om 22:01 Heerlijk. Alleen miste de saus bij de Karaage kip. Meer keuzes in het menu was ook prettig om te ontdekken.
7 sep 2022 om 12:35 Super snelle service. En heerlijke sushi en yakitori spiesjes. Voor herhaling vatbaar.
3 sep 2022 om 19:50 Super zoals altijd heerlijk gegeten! Top